Vår berättelse

 

Hur hamnade vi här?

Denna saga har sin början på Närkeslätten, närmare bestämt metropolen Örebro den 19 oktober år 2013. En ung och obildad tös vid namn Kristin hade tagit sitt pick och pack till gnällbältet för att studera. En minst lika obildad  pojkspoling vid namn Linus hade ställt kursen mot samma lärosäte.

Men om ni tror att den här kärlekshistorian har sitt ursprung i den akademiska världen. Då är ni ute och cyklar. Av en slump var även Kristin ute och cyklade, bokstavligt talat, med siktet inställt på den beryktade nattklubben Strömpis, belägen vid den majestätiska svartån i centrala Örebro. Vad hon inte visste vid det här laget var att även Linus skulle befinna sig på nyss nämnda nattklubb samma kväll (skräll!). 

Ett par Long Island Ice Tea senare hade den blivande brudgummen äntrat lokalens dansgolv (en faktisk skräll), intet anande om vad som väntade honom. Men vi ska inte gå händelserna i förväg...

Det hela började faktiskt ett par månader tidigare under universitets nollningsperiod. Medan den blivande brudgummen hade fullt skå med att balansera vardagens alla studier, fester och bakfyllor (utan inbördes ordning). Då hade bruden under en lång tid redan haft ögonen på den vid den tiden helt ovetande brudgummen. Däremot lyckades hon aldrig hitta ett lämpligt tillfälle (läs: vågade inte) att närma sig brudgummen och uttrycka sitt intresse. Förrän den där kvällen på Strömpis...

Tillbaka till kvällen på dansgolvet. Nu hade hon äntligen lyckats samla på sig tillräckligt med mod (läs: besökt baren flitigt) för att gå fram till brudgummen. Hon hade fräckheten att avbryta en vilt dansande Linus för att hångla upp honom. Chockerad, men långt ifrån besviken svarade brudgummen upp med samma medel. 

Ett antal fester, dejter, flyttar, resor, barnamakande och framförallt ett frieri senare är denna berättelse numera det man kallar historia. Vår historia. Det vill vi självklart fira i form av ett bröllop, med er, våra nära och kära!

 

 

Följ oss på instagram 

@KRILLELALLE